ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ
ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ

APRIL KOYEJO-AUDIGER, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, DEARBHLA COLLIN

Μουσική

ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ

APRIL KOYEJO-AUDIGER, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, DEARBHLA COLLIN

Μουσική

Βενετσιάνικο Πηγάδι

  • 04 Σεπ 2022 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η σοπράνο April Koyejo-Audiger, ο μπασοβαρύτονος Γιώργος Παπαδημητρίου και η πιανίστα Dearbhla Collins ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία βραδιά όπερας υψηλού επιπέδου βγαλμένη από τα γκαλά της Ευρώπης στον ειδυλλιακό χώρο του Βενετσιάνικου Πηγαδιού στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας, με ελεύθερη είσοδο. 

Με την κορυφαία δεξιοτεχνία και τη μοναδική καλλιτεχνική τους έκφραση τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν άριες και ντουέτα από διάσημα έργα των Puccini και Mozart έως τον Gershwin και τον Duke Ellington.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν εκρηκτικό συνδυασμό, μία σπάνια σύμπραξη που θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο νησί της Κέρκυρας. Η Βρετανίδα April Koyejo-Audiger είναι μέλος του διάσημου προγράμματος Jette Parker της Royal Opera του Λονδίνου. Ο Γιώργος Παπαδημητρίου έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές σε κορυφαίες παραγωγές διεθνών λυρικών θεάτρων (La traviata και Γάμοι του Φίγκαρο) και τακτική συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Η Ιρλανδή Dearbhla Collins, πέρα από τη σημαντική σολιστική της σταδιοδρομία, είναι Vocal Coach στην Royal Irish Academy of Music, στο Δουβλίνο και Υπεύθυνη Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης στο National Opera Studio του Λονδίνου. 

Ρεσιτάλ Όπερας στο Βενετσιάνικο Πηγάδι. Μία βραδιά για τους λάτρεις της Όπερας και όχι μόνο!

Συντελεστές

  • April Koyejo-Audiger

    Σοπράνο
  • Γιώργος Παπαδημητρίου

    Μπασοβαρύτονος
  • Dearbhla Collins

    Πιανίστα
ΕΣΠΑ