ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ»
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ» Μουσική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ»

Μουσική

Ιερός Καθολικός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Ιακώβου και Χριστοφόρου (Ντουόμο)

  • 22 Νοε 2023 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η γυναικεία χορωδία «Αγ. Σπυρίδων» υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου θα εμφανιστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 20:00 στον Ιερό Καθολικό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Ιακώβου και Χριστοφόρου.

Η Γυναικεία Χορωδία Άγ. Σπυρίδων ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023, στο πλαίσιο του νεοϊδρυθέντος ομώνυμου σωματείου και τελεί υπό την διεύθυνση της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου.

Η Χριστίνα Καλλιαρίδου ανήκει στο ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό (ΕΕΠ) του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και έχει την ευθύνη της ειδίκευσης Διεύθυνση Παιδικής, Σχολικής και Νεανικής Χορωδίας. Διηύθυνε επί 7 χρόνια τη Γυναικεία Χορωδία Κέρκυρας, καθώς και 13 χρόνια την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας, την οποία οδήγησε σε ανώτατες διακρίσεις και Grand Prix σε διεθνείς χορωδιακούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Χορωδία δίνει έμφαση στην εκπαιδευτική διάσταση της χορωδιακής πράξης, για την προαγωγή της βασικής και της διά βίου μουσικής εκπαίδευσης στο νησί της Κέρκυρας.

Σόλο: Ευαγγελία Λυρίτη
Πιάνο: Σταυρούλα Μάλλιακα
Διεύθυνση Χορωδίας: Χριστίνα Καλλιαρίδου

Σολίστ

  • Ευαγγελία Λυρίτη

Πιάνο

  • Σταυρούλα Μάλλιακα

Μουσική Διεύθυνση

  • Χριστίνα Καλλιαρίδου

ΕΣΠΑ